Become a solver

Neem contact op
Werken met ons?

Uniek bedrijf midden in hartje Amsterdam.

Solver of marketing is een business die op volle toeren draait door de inzet en kwaliteiten van de SOLVERS. Ondertussen werken wij met 11 loyale specialisten door heel Nederland. Het kantoor zit gevestigd in het hartje van Amsterdam op tien minuten lopen van het centraal station. Door deze gunstige ligging is het reizen naar en van werk helemaal niet zo erg als bij de meeste bedrijven.

Marketing guru?

We’re looking for... you!

Altijd al willen meedraaien in een hardwerkende marketingmachine? Heb jij ambities om te groeien en van je werk je hobby te maken? Wil jij samen met een sterk team aan de slag gaan om mensen te voorzien van oplossingsgerichte adviezen? Als deze omschrijving jou aanspreekt kan het wel eens zijn dat jij binnenkort in het team van jonge en ambitieuze SOLVERS zit.

Waarom bij ons werken?

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong team waarin waarde creëren centraal staat. Elke SOLVER heeft de ambitie om te groeien en te helpen groeien. Dit houdt in dat je altijd meedenkt met een ander om tot het beste resultaat te komen. Je hebt flexibele werkdagen waar veel ruimte aanwezig is om je eigen tijden te plannen. Je start de dag met een heerlijk bakje koffie of thee en bespreekt met het team wat de dagtaken zijn. Binnen Solver of Marketing hebben wij verschillende functies openstaan vandaar dat dit een algemene vacature betreft. Denk jij een SOLVER te zijn? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact ons
Website: Jointly
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram