Expertises

Neem contact op
Waar zijn we goed in?

Wij helpen je graag met:

Social media marketing

Misschien wel het belangrijkste van de hedendaagse marketingmiddelen: Social media. Het inzetten van social media marketing is onmisbaar anno 2020. Bereik je klanten via kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij maken gepersonaliseerde advertenties om je doelgroep makkelijker en beter te bereiken. Wist je dat er ongeveer 1.6 miljard gebruikers op Facebook zitten? Hier geen gebruik van maken is geen optie!

Online marketing (SEA & SEO)

Adverteren op online gebied is tegenwoordig onmisbaar in de huidige economie. Iedereen zoekt tegenwoordig met de mobiele telefoon of andere elektronische devices naar informatie. Hoe handig zou het zijn dat de juiste informatie gelijk in beeld wordt gebracht bij degenen die relevante zoekopdrachten voor uw bedrijf in Google typen? Door Search Engine Advertising (SEA) krijgt uw website veel meer aanzien in Google en kunt u op de juiste manier uw doelgroep bereiken. Dit zorgt ervoor dat uw product of dienst sneller aan het daglicht komt bij de potentiële afnemers

Search Engine Optimization (SEO) heeft te maken met het organische (dus niet betaalde) gedeelte van uw website. Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de website techniek. Door deze factoren goed aan te pakken creëer je veel extra bezoekers op de website.

Printmarketing

Wij realiseren de mooiste prints op maat gemaakt voor je bedrijf. Geen saaie en standaard ontwerpen maar daadwerkelijke unieke beelden die ervoor zorgen dat je bedrijf een gevoel creëert bij de klant. De designs worden afgestemd op je wensen en worden gefinetuned door meerdere experts binnen Solver of marketing.

Affiliate marketing

Dit houdt in dat je geld verdient door producten of diensten van andere bedrijven op je eigen website aan te bieden. Snel, effectief en met de juiste aanpak zorgt dit voor een goed gevulde portemonnee.

E-mail marketing

Dit is vooral handig voor mensen die al klant zijn. Wij creëren nieuwsbrieven, sturen updates en zorgen voor een goede relatie met de klant. Laat mensen zich abonneren op je nieuwsbrief zodat je een mooie overzichtelijke database opbouwt met je klantrelaties.

Telemarketing

Telemarketing is één van de oudste vormen van marketing, maar ook nog steeds zeer effectief. Kom direct in contact met je doelgroep en vertel door middel van een mooi verhaal wat je te bieden hebt en wat jouw unique selling point is. Callcenters draaien hedendaags op volle toeren en zorgen voor veel bedrijven voor enorme waarde.

Website: Jointly
envelopeprinterusersphonerocketlinkcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram