De geschiedenis van
Solver of Marketing.

Neem contact op
Hoe zijn wij ontstaan?

Hier begon het allemaal

Solver of Marketing is in november 2018 opgericht door Kenny, een jonge 32 jarige ambitieuze ondernemer geboren en getogen in Amsterdam.

Deze jonge ondernemer is sinds hij zijn deuren heeft geopend een begrip geworden bij veel corporaties en jongere bedrijven. Door middel van onder andere succes, motivatie en creativiteit staan deze kwaliteiten als fundament voor Solver of marketing.

Bouwend met een succesformule door onder andere alleen met partners samen te werken voelt het meer als een familie bedrijf. Dit geeft een sfeer van rust en vertrouwen. Samen werken wij aan strategie├źn die ons de tools geven voor succes op de werkvloer.

Het toekomstbeeld

Het toekomstbeeld

Ondanks dat Solver of Marketing een relatief jong bedrijf is, hebben wij al een ruim portfolio kunnen opbouwen met meerdere bedrijven en partners. Dit heeft ervoor gezorgd dat Solver of Marketing niet meer vanuit huis werkt, maar nu een prachtig mooi pand midden in hartje Amsterdam heeft weten te bemachtigen. Vanuit deze mooie locatie zullen wij ons in de toekomst blijven inzetten bij het helpen groeien van bedrijven.

Jong geleerd is oud gedaan

Een jong en fris team

Solver of Marketing opereert met een heel jong team om nieuwe creativiteit de invloed te laten zijn op de hedendaagse marketing. Dit zorgt ervoor dat het team van Solver of Marketing altijd een nieuwe, frisse wind door uw bedrijf kan realiseren. Door met de juiste mensen, de juiste stappen te ondernemen, liften wij uw bedrijf naar een nieuw niveau.

Website: Jointly
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram