Onze missie en visie

Neem contact op
Waarom doen wij dit?

Waarom bestaat de organisatie?

Kenny, de eigenaar van Solver of Marketing, wist al jaren wat hij wilde doen in zijn leven. Hij was altijd bezig met anderen helpen en met het optimaliseren van alledaagse dingen. In 2018 zag Kenny Langereis de kans om Solver of Marketing op te richten. Het doel van het bedrijf was om andere bedrijven te helpen met groeien.

Dit heeft hij gerealiseerd door een uniek waarde concept te creëren wat voor zowel Solver of Marketing als voor de geïnteresseerde een win-win situatie oplevert.


“You cannot solve a problem with the same mind that created it. So think out of the box, the only way is up’’ Solver of Marketing ziet geen problemen maar uitdagingen. Met de juiste mindset en ambitie om verder te komen denken wij daarom alleen in oplossingen. Heb je een uitdaging? We’ll transfer it into a solution. Door onze constante inzet en duidelijke communicatie naar onze opdrachtgevers realiseren wij hiermee de gewenste resultaten. Dit zorgt voor een hoge tevredenheid bij zowel ons als de opdrachtgever zelf. Waarde creëren is namelijk waar wij ontzettend blij van worden bij Solver of Marketing

Onze doelgroep

Voor wie doen wij het?

Simpel. Voor onze medemens. Groeien doe je nooit alleen en wij zetten ons dan ook daar waar mogelijk in om anderen te helpen in het bedrijfsleven. Samenwerken met Solver of Marketing moet voelen als een winstgevende ervaring, een zogeheten “path to success”. Wij werken hard en zorgen ervoor dat jij minder hard hoeft te werken, snap je?

Waar we voor staan

Onze kernwaarden

Aandacht, betrokkenheid, pionieren. 3 van onze belangrijkste kernwaarden. Waarom zul je nu denken?

Krijg wat je verdiend

Aandacht

Doordat wij altijd aandachtig luisteren, observeren en visualiseren begrijpen wij vaak binnen no-time wat er van ons verwacht wordt. Dit zorgt overigens ook voor minder tot geen miscommunicatie en vaker voor een hole-in-one. Een direct werkende oplossing.

Blijf up-to-date

Betrokkenheid

Wij betrekken niet alleen onszelf bij de wensen van je bedrijf, maar we betrekken jou er ook bij. Dit houdt in dat we je vaak up-to-date willen houden met nieuws, wijzigingen of andere relevante gebeurtenissen. Door dicht met elkaar in contact te blijven zorgt dit voor een fijne samenwerking zodat je niet aan het einde van de week met vraagtekens in je hoofd zit.

Het werkt gewoon

Pionieren

Een pionier is iemand die als een van de eersten een bepaald gebied betreedt, zodat hij daar zijn weg moet vinden zonder gebruik te kunnen maken van de ervaring van anderen. Dit houdt in dat wij niet kijken naar hoe anderen te werk gaan maar echt onze eigen expertise en trucjes toepassen om je bedrijf te voorzien van een winstgevende campagne.

Website: Jointly
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram