Overige informatie

Neem contact op
Kantoor in Amsterdam

Ruimte huren?

Altijd al een dagje midden in het hartje van Amsterdam willen werken in een unieke kantoorruimte welke maar 10 minuten lopen vanaf het centraal station ligt?
Wij verhuren de ruimte van Solver of Marketing aan enthousiaste ondernemers die op zoek zijn naar een perfecte locatie om hun creativiteit uit te oefenen.

 Op voorstel van verschillende buurtbewoners is besloten de ruimte onder de bogen van het spoor te benutten. Architecten Anke Zeinstra en Tijmen Ploeg maakten een ontwerp waarin glazen puien de bogen afschermen waardoor per boog 70 m2 ruimte ontstaat. Tussen 1994 en 1999 werd het project gerealiseerd. Verschillende creatieve bedrijven zijn nu onder de bogen gevestigd, waaronder Solver of Marketing. Wil je meer informatie? Twijfel niet en contact ons.

Neem contact op
Dit raakt ons allemaal

Corona crisis

Wij staan altijd klaar voor je en zorgen altijd voor de juiste aanpak. Momenteel bevinden we ons in een pandemie en lijkt de economie daar een flinke klap aan over te houden. Wij willen laten weten dat je nooit alleen voor je uitdagingen staat en hulp en/of advies altijd bevorderend is voor je onderneming, ongeacht de situatie. Juist in deze tijd moeten wij er voor elkaar zijn en zijn wij extra bereid om ondernemers de juiste kant op te sturen.

Wat doen we nog meer?

Projecten

Naast online marketing is Solver of marketing ook een tussenschakel bij verschillende projecten. Wij zorgen ervoor dat er bij het juiste project, de juiste personen worden aangeleverd om dit project te laten groeien. Benieuwd naar welke projecten wij momenteel draaien? Of wil jij een project aan ons uitbesteden om er voor te zorgen dat je altijd een hardwerkend team om je heen hebt? Let us know!

Website: Jointly
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram